011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h
Filteri

PSB 1000-2 RCE

Nominalna primljena snaga 1000 W Broj udaraca 47.600 min-1 Broj obrtaja u praznom hodu (1./ 2. brzina) 50-1100 / 50-2800 o/min Maks. obrtni moment (1./ 2. brzina) 60/18 Nm Maks. prečnik burgije u betonu 20 mm Maks. prečnik burgije u čeliku 16 mm Maks. prečnik burgije u drvetu 40 mm Težina 2,8 kg Obim isporuke: kofer, graničnik za dubinu bušenja, dodatna drška.

Proizvođač: BoschSaobraznost: 24 meseca1000 W, brzostezna glava sa sistemom Auto-Lock – brza, jednoručna izmena alata, metalna stezna glava sa celjustima od tvrdog metala max. broj udaraca 47

  • Funkcije
  • na lageru
  • Brend: Bosch

Brusilice koje možete naći na našem sajtu su odličnog kvaliteta i svaka brusilica koja se nalazi u našoj ponudi ide sa dugogodišnjom garancijom. Nudimo veliki izbor najkvalitetnijih vrsta brusilica.

Čeona brusilica kod velikog broja proizvođača laka je za rukovanje i za levoruke, a neke od njih imaju isključene grafitne čestice za veliku zaštitu motora. Ovde možete naći široku ponudu za čeone brusilice koju odlikuje pre svega snažan motor za veliku efikasnost skidanja materijala.

Kod nas se u ponudi mogu naći i vibracione bruslice kao idealno rešenje za najfiniji izbrusak i brzo napredovanje pri brušenju. Vibraciona brusilica može biti moćan alat za primenu u najtežim uslovima, a posebno za najfinije brušenje uz veliku efikasnost i najbolje rezultate.

Ugaona brusilica pruža efikasan i udoban rad, dug životni vek i izdržljivost. Neke ugaone brusilice poseduju Magnetski sistem kočnice koji ne zahteva održavanje i koji ne utiče na životni vek uređaja i grafitnih četkica.

Električne brusilice su alat koji pruža visoki kvalitet i dugotrajnost. Električna brusilica namenjen je kako profesionalcima tako i hobi korisnicima koji žele pouzdan i snažan rad kada je to potrebno.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI