011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Punjači za mobilne telefone predstavljaju veoma bitan dodatak za mobilni telefon i od presudnog su značaja za vek trajanja baterije mobilnog telefona.
Uz svaki punjač za mobilni telefon dolazi garancija i atestirani su.

Punjače za mobilne telefone delimo na:

  • Auto punjači za mobilne telefone na izvlačenje predstavljaju neophodan dodatak u Vašim kolima koji će Vam omogućili brzo i jednostavno punjenje telefona u pokretu. Navedeni tip auto punjača napravljen je tako da se kabl izvlači iz samog punjača, tako će Vam zauzimati manje prostora u kaseti Vašeg automobila.

  • Auto punjači sa spiralnim kablom za mobilne telefone napravljen je od kvalitetnog spiralnog kabla koji će Vam omogućiti brzo punjenje mobilnog telefona. Auto punjači sa spiralnim kablom dolaze sa garancijom i vrhunskog su kvaliteta.

  • Kućni punjači za mobilne telefone predstavljaju sastavni deo svakog telefona. U našoj ponudi imamo najkvalitetnije kućne punjače za sve marke mobilnih telefona. Svi kučni punjači dolaze atestirani i sa garancijom.

  • Kucni punjaci AAA za mobilne telefone predstavljaju veoma bitan dodatak za mobilni telefon i od presudnog su znacaja za vek trajanja baterije mobilnog telefona.


U svakom trenutku možete nas nazvati ili doći do naše prodavnice i naši prodavci će vam preporučiti punjač koji vam najviše odogovara.
Ukoliko imate dodatnih pitanja mozete nas kontaktirati.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI