011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h
Filteri

ALCO PLUG ZA CISC.SNEGA TS 100

  • Funkcije
  • na lageru
  • Brend: Villager
47.373,12 DINDodaj u korpu

1019352 CETKA I CISTAC LEDA

  • Funkcije
  • na lageru
  • Brend: Villager

 

Čistač snega koji služi za lako i brzo čišćenje snega sa puteva, parkinga, dvorišta ili vrtova možete naći na našem sajtu.

Čistači snega su mašine čija se veličina može razlikovati od onih manjih koji mogu da uklone nekoliko centimetara snega, pa do jako velikih koje koriste zimske službe i u stanju su da čiste snežne nanose koji dostižu nekoliko metara visine.

Čistači snega se generalno mogu podeliti, u zavisnosti od načina rada u dve klase:

  • Čistač snega - Jednostepeni sistem čišćenja
  • Čistač snega - Dvostepeni sistem čišćenja

Čistač za sneg koji ima jednostepeni sistem uobičajeno koristi jednu rotirajuću komponentu velike brzine (impeler) koja usisava sneg u mašinu, a nakon toga izbacuje sneg pod pritiskom u određenom pravcu. Impeler se sastoji od dve ili više zakrivljenih plastičnih lopatica koje ubacuju sneg u centralni deo čistača snega gde se nalazi izduvna cev. Jednostepeni sistem se najčešće koristi kod mašina za manje zahtevno čišćenje snega. Mašina za čišćenje snega koja ima dvostepeni sistem koristi dva mehanizma za lako i brzo uklanjanje snega – spirala koja ubacuje sneg u impeler koji se okreće velikom brzinom i na taj način izbacuje sneg kroz kanal za izbacivanje. Dvostepeni sistem se koriste kod manjih mašina od svega nekoliko konjskih snaga, pa do jako velikih mašina koje pokreću moćni dizel motori sa preko hiljadu konjskih snaga. Veliki čistači za sneg se koriste za uklanjanje snega sa puteva ili aerodromskih pista.

Čistač snega - par stvari o kojima treba da razmislite prilikom kupovine

Mašine za čišćenje snega koje imaju servo volan lakše su za upravljanje od starih modela. Preporuka je da izaberete model sa servo volanom ako morate često da ga okrećete ili dok idete napred-nazad više puta čisteći velike otvorene površine ili dok uklanjate sneg sa krivudavih trotoara. Nudimo veliki izbor najkvalitetnijih vrsta grtalica za sneg, odnosno freza za sneg. Grtalice za sneg ili freze za sneg su takođe uobičajeni naziv za ove proizvode. Sigurni smo da bi svako poželeo ko ima malo veće dvorište ili parking, da ima jednu ovakvu korisnu spravicu. Bacači snega obezbediće vam punu kontrolu čak i u najtežim uslovima usled niskih temperatura ili velikih snežnih nanosa, ali najvažnije od svega jeste da bacač snega može da Vam uštedi mnogo vremena i snage, bilo da je reč o čišćenju od snega dvorišta, parkinga ili putnih prilaza. Ukoliko želite detaljnije da se informišete za čistač snega, posetite OVU internet stranu.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI